Ruime openingstijden

Moderne onderwijsmethodes

Combinatie van leren en spelen

Voorschoolse opvang Eindhoven

Heeft u voor uw kind(eren) goede voorschoolse opvang in Eindhoven nodig? Kies voor ’t Parelbosch. Wij bieden allerlei vormen van opvang en ook de voorschoolse ontbreekt hier niet in. Dit is belangrijk omdat uw kind altijd op een veilige plek ondergebracht moet zijn. Dit geldt ook wanneer u zelf andere verplichtingen heeft. Bijvoorbeeld wanneer een drukke baan ervoor zorgt dat u vroeg de deur uit moet. In dat geval staan wij klaar om u te helpen op elke mogelijke wijze.

 

Goede voorschoolse opvang in Eindhoven

Voorschoolse opvang in Eindhoven moet natuurlijk meer dan een plek zijn waar u uw kinderen achterlaat. Daarom bieden wij u ook meer. Dit uit zich bijvoorbeeld in het werken volgens de Piramidemethode. Dit is een belangrijke manier waarop wij meerwaarde bieden. Wij dragen immers bij aan de vroege ontwikkeling van uw zoon of dochter. Het is belangrijk om hier vanaf het eerste moment op een goede manier mee om te gaan.

 

Maak een afspraak en kom langs bij onze voorschoolse opvang in Eindhoven

Heeft u interesse in ’t Parelbosch? Wij nodigen u graag uit om langs te komen en te zien wat wij zoal te bieden hebben. Het liefste vertellen we u hier meer over tijdens een persoonlijk gesprek. Een afspraak hiervoor maakt u telefonisch. Daarvoor draait u het nummer 040 - 25 69 090. Een medewerker zal u te woord staan en direct een plek in de agenda voor u reserveren. Dit is alvast een goed begin.

040-2569090