Ruime openingstijden

Moderne onderwijsmethodes

Combinatie van leren en spelen

VVE Eindhoven

Bent u op zoek naar een plek voor VVE in Eindhoven? ’t Parelbosch is de partner die u zoekt. Voorschoolse educatie in Eindhoven begint hier. Wij maken gebruik van de Piramidemethode. Juist omdat deze methode bewezen goed werkt, is dit de manier waarop u uw kind met educatie op de jongste leeftijd in aanraking wilt laten komen. Met onze Vroegschoolse educatie in Eindhoven begeleiden we elk kind optimaal. Dit is immers wat iedere ouder wenst.

 

Bijzondere VVE in Eindhoven

Er zijn verschillende plaatsen waar VVE in Eindhoven wordt aangeboden. Het gaat er echter om dat uw kind op een plek terechtkomt waar alle betrokkenen zich volledig inzetten. Alleen op die manier is succes te bereiken met voorschoolse educatie in Eindhoven. Juist daarom is het zo dat wij vroegschoolse educatie in Eindhoven aanbieden die getoetst is aan de hand van kwaliteitsnormen die aan de modernste eisen voldoen. Dit geeft u de zekerheid dat uw kind in goede handen is en klaar is voor de toekomst.

 

Hoe Voorschoolse educatie in Eindhoven uw kind helpt om zich te ontwikkelen

Met vroegschoolse educatie bij ons kinderdagverblijf in Eindhoven, helpt u uw kind om zijn of haar talenten al op jonge leeftijd te ontwikkelen. Ons kinderdagverblijf in Eindhoven past VVE al toe vanaf de babygroep. Wij stimuleren uw kind optimaal binnen verschillende ontwikkelgebieden. Hierbij staat spelenderwijs leren vanuit de interesse van het kind altijd centraal. Zo komen kinderen er spelenderwijs achter hoe leuk leren eigenlijk is.

 

Maak kennis met onze voorschoolse educatie in Eindhoven

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Kom dan kennismaken bij ’t Parelbosch. Maak hiervoor een afspraak met ons. Zo kunt u met eigen ogen te zien wat wij allemaal te bieden hebben. Het maken van een afspraak is heel makkelijk. Bel ons en reserveer een plek in de agenda. U bereikt ons via het nummer 040 - 25 69 090. Wilt u graag eerst nog wat meer weten over onze vroegschoolse educatie in Eindhoven? Natuurlijk mag u ons ook dan altijd bellen.

040-2569090