Ruime openingstijden

Moderne onderwijsmethodes

Combinatie van leren en spelen

Peuterwerk Eindhoven

Zoekt u naar peuterwerk in Eindhoven en specifiek naar een peuterspeelzaal? Maak eens kennis bij ’t Parelbosch. Peuters opvangen volgens de moderne methode is precies waar onze kracht ligt. Dat gaat veel verder dan het opvangen van uw kind. Wij geloven erin dat de educatie op de juiste wijze op een vroege leeftijd van essentieel belang is en werken daarom met methodes die beproefd zijn en beloven te werken.

 

Peuterwerk in Eindhoven van hoge kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar peuterwerk in Eindhoven, is het natuurlijk van belang dat de aanbieder een garantie van kwaliteit geeft. Dit doen wij onder meer door het Hkz ISO 9001 keurmerk. Dit keurmerk is een garantie dat de manier waarop wij werken veilig en verantwoord is. Bovendien gaan wij veel verder dan alleen het aanbieden van opvang. Voor ons is bijvoorbeeld ook het vervolgtraject een zorg. ’t Parelbosch wil u hier ook goed in ondersteunen waar dit nodig en mogelijk is.

 

Stel uw vraag over peuterwerk in Eindhoven

Heeft u op voorhand al vragen over ’t Parelbosch? Bijvoorbeeld over de methode die wij volgen? U heeft de mogelijkheid om deze direct te stellen. U hoeft niet meer te doen dan ons simpelweg te bellen. Dat doet u door het nummer 040 - 25 69 090 te gebruiken. Wanneer u echter behoefte heeft aan een uitgebreider gesprek, bijvoorbeeld ter verkenning, is het natuurlijk aan te raden om een afspraak met ons te maken zodat wij alle tijd voor u vrijmaken om u te ontvangen.

040-2569090