Ruime openingstijden

Moderne onderwijsmethodes

Combinatie van leren en spelen

Flexibele Opvang Eindhoven

Heeft u vanwege uw werk flexibele opvang in Eindhoven nodig? ’t Parelbosch heeft precies dat voor u te bieden. Wij zijn een moderne opvang voor de jongste kinderen die aan het begin van hun ontwikkeling staan. Wij dragen graag aan deze ontwikkeling bij. Zo bieden wij niet alleen opvang, maar helpen wij ook bij de eerste stappen die uw kind zet. Juist dit maakt ons de geschikte plek om uw kind op elk gewenst moment op te vangen.

 

De mogelijkheden van flexibele opvang in Eindhoven

Juist in deze drukke tijden is flexibele opvang in Eindhoven zeer gewenst. Niemand weet tegenwoordig precies van tevoren hoe een dag eruit zal zien. Wij houden hier graag rekening mee door veel flexibiliteit te bieden. Dit is precies de manier waarop wij meerwaarde bieden aan u als ouder. Bovendien is het daarbij voor ons belangrijk om bij te dragen aan de ontwikkeling van uw zoon of dochter. Dit weegt voor ons ook in belangrijke mate mee wanneer wij opvang bieden.

 

Meer weten over de flexibele opvang in Eindhoven die wij aanbieden?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze flexibele mogelijkheden? Wilt u nu meer weten? Bijvoorbeeld over de methodes die wij toepassen of de soorten opvang die wij te bieden hebben? De beste manier om met ons in contact te komen is door ons te bellen. Wij zijn te bereiken op 040 - 25 69 090. Aan de hand van het telefoongesprek is het mogelijk om een persoonlijk gesprek in te plannen. Dit geeft de mogelijkheid om nog meer duidelijkheid te verschaffen.

040-2569090