Metamorfose locatie De Waghemakerstraat

sfeer1

Kinderopvang Parelbosch: Van design tot installatie!

 

Wij van IKC bedenken, ontwerpen, produceren en installeren een project van A tot Z. Aan de hand van uw wensen, de locatie en de doelgroep gaan wij aan de slag. Onze designers maken een prachtig ontwerp zodat u precies kunt zien hoe het uiteindelijk zal worden.

Kinderopvang Parelbosch onderging een totale metamorfose. Wij ontwikkelden een geheel nieuw interieur. Een opdracht met een prachtig eindresultaat! Wij nemen u daarom even mee door het proces van design, productie en het uiteindelijke resultaat! Gaat u mee?

sfeer2

Samen op weg naar een prachtig resultaat!

 

Hieronder het ontwerp met het thema Kermis, de wens van Parelbosch was het ontwerpen van een kermistuin. Met de verschillende elementen op de muur, de bekleding van de hekwerken en de speelelementen creëerden wij een echt kermisthema. 

sfeer3

Productie in onze fabriek in China

 

Nadat Parelbosch het ontwerp heeft ontvangen en er is een akkoord dan zetten wij alles in werking en gaat het ontwerp richting de fabriek. Daar wordt alles precies custom made gemaakt zodat op locatie alles past. Al onze producten maken wij van FSC gecertificeerd hout, wat betekend dat dit hout duurzaam en op een eerlijke manier is verkregen.

Het ontwerp wordt werkelijkheid!

 

Eindelijk! De IKC Bus rijdt voor. Hét moment dat onze monteurs het ontwerp werkelijkheid laten worden. Met man en macht werd gewerkt en toverden wij deze ruimte binnen een paar dagen om in een prachtig nieuw interieur. Kinderen kunnen zich onderdompelen in een totale beleving!

Is het resultaat niet prachtig geworden?

sfeer4

sfeer5

sfeer6

sfeer7

 

Wil je nog meer informatie? Klik hier.