Ruime openingstijden

Moderne onderwijsmethodes

Combinatie van leren en spelen

BSO Woensel

Een goede buitenschoolse opvang in de buurt van Woensel, waar vindt u die? Bij ’t Parelbosch staan wij open om uw kind op te vangen buiten de schooltijden. Dit is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de manier waarop de huidige maatschappij is ingericht. Veel ouders werken immers tot laat in de middag. Wij begrijpen dit natuurlijk goed en bieden daarom de juiste opvang aan die u en uw kind nodig hebben.

 

Leuke bso in Woensel of omgeving

’t Parelbosch staat voor verschillende aspecten van opvang. Voor u is het vooral van belang dat de bso in Woensel van hoge kwaliteit is. Voor uw zoon of dochter is het echter ook van belang dat het er leuk is. Dit weegt zwaar mee bij het maken van een keuze. Uw kind moet het er wel naar zijn of haar zin hebben. Wij zorgen er met onze methodes voor dat uw kind zich volledig ontwikkelt op jonge leeftijd, maar ook veel plezier heeft en graag naar ons toekomt. Ook dit is voor u een geruststellende gedachte.

 

Meer weten over ons kinderdagverblijf nabij Woensel?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die ’t Parelbosch biedt op het vlak van opvang? Wij staan ervoor open om u te ontvangen. U ziet dan met eigen ogen wat wij uw kind(eren) te bieden hebben. Daarnaast geeft dit u een goede mogelijkheid om zelf te bekijken hoe deze opvang eruitziet. Wij raden wel aan om eerst een afspraak te maken zodat wij alle tijd voor u hebben. Bel ons op 040 - 25 69 090.

040-2569090