Ruime openingstijden

Moderne onderwijsmethodes

Combinatie van leren en spelen

Vervroegde opvang Eindhoven

Heeft u vervroegde opvang in Eindhoven nodig? Uw kind is op ’t Parelbosch in goede handen. Natuurlijk is het te begrijpen dat u door onder meer werk een druk leven leidt. U heeft dan iemand nodig die uw kind in de jongste jaren goed begeleidt en opvangt. Wij help u hierbij graag. Daarbij gaan wij uit van de belangrijkste kennis uit de moderne tijd. Juist die wetenschap zorgt ervoor dat wij uw kind altijd optimale opvang bieden. Zo krijgt uw kind al direct de beste start die mogelijk is.

 

De beste vervroegde opvang in Eindhoven

Wanneer u naar vervroegde opvang in Eindhoven op zoek bent, wilt u natuurlijk de beste mogelijke optie vinden. Bij ’t Parelbosch begrijpen wij dit. Daarom werken wij met de Piramidemethode. Deze methode stimuleert de ontwikkeling op alle mogelijke fronten. Uw kind gaat er daardoor op alle vlakken op vooruit. Natuurlijk is dit het belangrijkste doel bij het verzorgen van de opvang. Wij waken hier altijd over. Dit maakt de opvang die wij te bieden hebben van zeer hoge kwaliteit.

 

Meer weten over onze vervroegde opvang in Eindhoven?

Natuurlijk zijn er meer voordelen dan alleen de methode waarmee wij bij ’t Parelbosch werken. Wanneer u meer wilt weten over bijvoorbeeld de mogelijkheden op het gebied van begeleiding en nazorg, is het altijd mogelijk om ons vragen te stellen. Dat doet u bijvoorbeeld telefonisch, maar nog liever in een persoonlijk gesprek. Bel ons daarom direct op. Gebruik hiervoor het nummer 040 - 25 69 090. U krijgt direct een medewerker aan de lijn die een tijdstip voor u zal inplannen zodat wij alle tijd voor u hebben.

040-2569090