Ruime openingstijden

Moderne onderwijsmethodes

Combinatie van leren en spelen

Kinderopvang Woensel

Bent u op zoek naar goede kinderopvang in de regio Woensel? ’t Parelbosch in Eindhoven is een zeer geschikte partner. Wij besteden veel zorg aan de manier waarop wij met kinderen werken. Wanneer u op zoek bent naar een goed kinderdagverblijf in Woensel of omgeving, willen wij graag de kans grijpen om u te laten zien wat wij allemaal voor u en uw kinderen kunnen betekenen. Wij komen om die reden graag met u in contact.

 

Goede kinderopvang in de regio Woensel

Wanneer het gaat om kinderopvang in Woensel of omgeving, is het voor u vooral van belang dat de kwaliteit goed is. Wij waarborgen dit door het Hkv ISO 9001 keurmerk. Hieraan is te herkennen dat ons kinderdagverblijf in de regio Woensel voldoet aan eisen die gesteld worden. Alleen al om die reden is er eigenlijk niets wat u in de weg staat om voor ons te kiezen. Wat ons écht bijzonder maakt, is de methode die wij hanteren. Door leren te combineren met spelen, zorgen we er in ons kinderdagverblijf nabij Woensel voor dat kinderen al op jonge leeftijd merken hoe leuk het eigenlijk is om te leren.

 

Meer weten over ons kinderdagverblijf nabij Woensel

Voordat u een keuze maakt voor een kinderopvang nabij Woensel, wilt u natuurlijk eerst meer weten over onze werkwijze. Juist om die reden willen wij graag met u in contact komen. U bent altijd welkom om bij ’t Parelbosch te komen kijken. Dit gaat het best wanneer u een afspraak met ons maakt. Door naar 040 - 25 69 090 te bellen is het heel gemakkelijk om ons te bereiken. Wij zorgen ervoor dat er ruimte is om over alles wat u wilt weten in gesprek te gaan.

040-2569090