Nieuws

Update Corona beleid13-03-2020


Ook ’t Parelbosch volgt het nieuws met betrekking tot het Coronavirus op de voet.

Naar aanleiding van de persconferentie van donderdag 12 maart 2020, hebben we het volgende besloten:

 

  • Ouders die in de zorg en/of openbare orde (Politie, brandweer enz.) werken krijgen voorrang op extra opvang.
  • Extra opvang wordt in rekening gebracht. Dit kan niet van ruiluren. De reden hiervoor is dat we extra personeel moeten inzetten.
  • Het kan zijn dat groepen worden samengevoegd, dat je kind bij een andere juf of op een andere groep wordt opgevangen. We proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen, maar helaas zal dit de komende tijd niet altijd lukken.
  • We vragen van u als ouders om tijdig aan te geven als uw kind/kinderen niet komen. Zodat we de vrijgekomen plekken kunnen gebruiken voor kinderen die het wel heel hard nodig hebben.
  • Als we van u als ouders niets gehoord hebben, zullen wij tussen 09.00 – 10.00 uur bellen om te vragen of uw kind/kinderen nog komen. Als wij om 10.00 uur niet weten of uw kind/kinderen komen, gaan wij er vanuit dat ze niet meer komen.

 

Na het weekend komt de overheid met aanvullende maatregelen voor Brabant. We hebben geen inzicht in wat dit voor ons gaat betekenen. Mochten er dan aanvullende maatregelen vanuit ons nodig zijn, dan informeren wij u natuurlijk opnieuw.