Ruime openingstijden

Moderne onderwijsmethodes

Combinatie van leren en spelen

Kinderopvang Nuenen

Heeft u goede kinderopvang in Nuenen nodig? Vlakbij, in Eindhoven, is ’t Parelbosch gevestigd. Wij zijn precies het soort plek dat u zoekt voor uw kinderen. Bij een kinderdagverblijf in de omgeving van Nuenen is vooral belangrijk om het uw kinderen goed naar de zin te maken. Dat neemt echter niet weg dat er natuurlijk nog veel meer van belang is wanneer u een keuze gaat maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kinderopvang waar uw kinderen worden gestimuleerd om zich optimaal te ontwikkelen? Wij vertellen u graag meer over wat wij u en uw kinderen te bieden hebben.

 

Kinderopvang in Nuenen of omgeving

Goede kinderopvang in Nuenen en omgeving draait in de eerste plaats om uw kind. Bij ’t Parelbosch in Eindhoven besteden wij daarom aandacht aan het bieden van een veilige plek, maar ook aan het bieden van een plek waar uw kind de mogelijkheid heeft zich te ontwikkelen. Al op jonge leeftijd is dit immers zeer belangrijk. Wij houden hier in de methode die wij toepassen vanaf het allereerste moment rekening mee. Dit is een sterke meerwaarde die wij te bieden hebben.

 

Meer weten over ons kinderdagverblijf nabij Nuenen?

Wilt u meer weten over ons kinderdagverblijf in de regio Nuenen? Wij staan altijd open om u te ontvangen voor bijvoorbeeld een gesprek. Dat gaat bijvoorbeeld per telefoon. U draait dan 040 - 25 69 090. Wanneer u belt heeft u meteen de mogelijkheid om vragen te stellen. Wilt u echter dieper op zaken ingaan en alles met eigen ogen bekijken? Kom vooral eens langs bij ons kinderdagverblijf vlakbij Nuenen. Door ons te bellen kunt u direct een afspraak maken op een moment dat het u uitkomt.

040-2569090