Ruime openingstijden

Moderne onderwijsmethodes

Combinatie van leren en spelen

Kinderopvang Gestel

Een plek voor goede kinderopvang in Gestel of omgeving nodig? Kom eens kijken bij ’t Parelbosch in Eindhoven. Wij bieden een plek waar uw kind zich op zijn of haar gemak voelt. Er is alle mogelijkheid om in een veilige omgeving te ontwikkelen. Vooral op jonge leeftijd is dit belangrijk. Juist daarom willen wij u graag van dienst zijn. Dankzij de methode die wij hanteren, de Piramidemethode, is het voor ons mogelijk om een goede bijdrage te leveren. Wij vertellen u hier graag meer over.

 

Kinderopvang in Gestel en omgeving zoeken

Het is niet gemakkelijk om goede kinderopvang in de regio Gestel te vinden. Dat heeft vooral te maken met de wensen en eisen die u zelf stelt. Dit is goed te begrijpen. Het gaat immers om uw kind. Bij ’t Parelbosch begrijpen wij dit als geen ander. Juist om die reden willen wij u graag van dienst zijn. Wij bieden u net iets meer om uw kind goed op te vangen. Wanneer u hier meer over wilt weten, staat de deur altijd voor u open om eens langs te komen.

 

Maak kennis met onze kinderopvang in regio Gestel

Wanneer u meer wilt weten staat de deur altijd open. Wij laten u graag zien wat wij u en uw kind allemaal te bieden hebben. Denk bijvoorbeeld aan alle mogelijkheden voor, tijdens en na school. Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling van uw kind. Wanneer u langs wilt komen, is het aan te raden om een afspraak te maken. Dat doet u door ons te bellen. Het nummer 040 - 25 69 090 staat hiervoor open. Zo weten wij wanneer wij u mogen verwachten.

040-2569090